Dronken student komt vast te zitten in droger, wordt gered door de brandweer

Ooit zo dronken geweest? 

Rosie Cole, een 21-jarige studente aan de Universiteit van Hull, moest door brandweerlieden worden gered toen ze vast kwam te zitten in haar droger – en haar huisgenoten konden haar er niet uithalen.

Verveeld tijdens COVID-19 lockdown, hadden de studenten een paar flessen Zinfandel-wijn en honing-tequila-shots genomen toen ze hun vriendin uitdaagden om in de droger te kruipen. 

“Pas toen ik met beide heupen naar binnen wiegde en mijn benen gekruist achter me kreeg, besefte ik dat ik er niet uit kon komen”, vertelde Cole aan haar nieuwscentrum op de universiteit. “Ik ben een beetje dramatisch, dus ik dacht in eerste instantie niet dat het zo erg was en mijn huisgenoten maakten me aan het lachen.”

Maar het gelach verdween al snel.

“Toen ik me realiseerde dat ik mijn benen niet kon kruisen en mijn heupen vastzaten, maakte ik me een beetje zorgen”, zei ze. “Vooral toen ik mezelf probeerde te bevrijden, kantelde de droger naar voren en kon ik er niet meer uit. Mijn armen begonnen pijn te doen toen ik mezelf probeerde op te houden, en het was behoorlijk heet in de droger. “

De resulterende Newsflare-video van de onbezonnen hijinks gaat nu viraal.

Eerstehulpverleners moesten worden gebeld – en er waren drie brandweerlieden nodig om de aangeschoten studente met succes te redden.

Meer zien? Bekijk de nieuwste blogs