ADVERTEREN

Samenwerken met Ladderzat?

Ladderzat is dé plek voor liefhebbers van droge humor die op zoek zijn naar een stukje ontspanning. Wekelijks plaatsen wij de leukste en grappigste berichten op Facebook en Instagram. Op Facebook hebben wij meer dan 163.000 trouwe volgers, die er samen voor zorgen dat onze berichten meer dan 1 miljoen mensen bereiken. Op Instagram genieten wij van meer dan 46.000 volgers, hebben wij een berichtenbereik van 150.000+ en hebben wij meer dan 679.000 weergaven per week. De aantallen groeien dagelijks en sinds kort vind je onze berichten ook terug op ons blog.

Doelgroep van Ladderzat

Het merendeel van onze doelgroep betreft jongeren, die van droge humor houden.

Dit is ons bereik

0 +

Berichtenbereik op Instagram

Wekelijks

0 +

Weergaven op Instagram

Wekelijks

0 +

Berichtenbereik op Facebook

Wekelijks

De mogelijkheden

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op ladderzat.nl. De banner (bestaande uit een afbeelding of tekst), zal tussen de berichten door zichtbaar zijn. Bovendien is het mogelijk om de banner op andere plaatsen te tonen, zoals aan de rechterkant (sidebar) op de website. Met een banner ben je voor langere tijd zichtbaar op de website. Bovendien krijg je met een banner een link naar jouw website/webshop. 

Gesponsorde content
Op social media kunnen wij gesponsorde content voor jou plaatsen. Daarbij kun je denken aan een Instastory, een productpromotie op Facebook of een winactie op Facebook. 

Product placement
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

Adverteren op de kanalen van Ladderzat

Denk jij dat onze doelgroep kansen biedt voor jouw merk of bedrijf, en wil jij gebruik maken van ons enorme bereik? Stuur dan gauw een mailtje naar info@ladderzat.nl!

Deze bedrijven gingen u voor:

Scroll naar top